Studio West Dance predstavlja ‘ srednju školu muzički 2 Jr.’

Ako ste u potrazi za visoke energije večeri pune simulirane ljetne zabave, Studio West Dance će se stavljanje na proizvodnju srednje škole muzički 2 Jr.u Ladner Genesis kazalište aprila 1 i 2.

Ovo će biti prvi lični mjuzikl studija za javnost u dvije godine zbog COVID-19, ali s ograničenjem ukidanja provincije, Studio West sa zadovoljstvom vraća mlade plesače Tsawwassen i Ladner u javni centar pažnje.

“Svi se vraćaju u život sa uzbuđenjem. Oni koji vole da nastupaju na sceni zapravo rade ono što vole, tako da su deca super uzbuđena samo da imaju živu publiku. Žurba izvođenja uživo teško je opisati da li to nikada ranije niste radili, ali to je baš kao žurba i nalet uzbuđenja i energije”, kaže vlasnica studija Jyla Robinson, koja ko-koreografira mjuzikl sa Nicol Spinola.

Produkcija prati nastavak srednje škole mjuzikl, gdje svi omiljeni likovi pokušavaju da dobiju ljetni posao dok je škola za sezonu.

Još uvijek visoko jašući od velike pobjede svoje napredne starije Jazz grupe na takmičenju Evolve Dance ranije u martu, gdje su kući odnijeli nagradu od 500 dolara, mladi plesači studija Presretni su što se ponovo vraćaju na pozornicu pred živom publikom.

Komentariši