Najveći brendovi u prodaji ove sedmice — od Sjevernog lica do Nikea

Dobijanje dogovora o praktičnim stvarima je uvek sjajno, ali postoji nešto jedinstveno uzbudljivo u pronalaženju iznenadne prodaje od brenda koji se retko diskontira.

Zato se ove sedmice fokusiramo na superzvijezde stvari koje je bio na našoj listi želja zauvijek, od North Face Nuptse jaknu super luksuzan Augustinus Bader krema za lice. Ipak, nismo potpuno napustili korisnost; u miksu su takođe friteza, laptop i egipatski pamučni peškiri. Kao i uvijek, pravimo naš izbor na osnovu cijene, kvalitet, praktičnost i dostupnost u Kanadi.

(Napomena: sve cijene su podložne promjenama, a neki proizvodi mogu malo da se razlikuju od tačke na slici.)

NAJBOLJE PONUDE ZA LUKSUZNU NJEGU KOŽE
Nekoliko rijetko diskontiranih brendova trenutno se prodaje u Sephori, poput pricey Augustinus Bader kreme kojom se poznate ličnosti Naomi Campbell i Victoria Beckham zaklinju (230 USD), Murad dopunjujući Multi-Acid Peel (85 USD), dr.Brandt Skincare Cool Biotic Prebiotic Redness Relief Cream (54 USD) i Kora Organics Noni Glow Sleeping Mask (60 USD).

NAJBOLJE PONUDE ZA DOM
Divno popularna kućna posteljina e-tailer padobranski dom dostupan je za isporuku u BC-u, a ovaj visoko ocijenjeni, jacquard set posteljine za štampanje blokova (poplun i dva Šama) uskoro će biti rasprodan. Od 367 dolara kod padobrana.

Radije sipati kafu, a ne koristiti pod? Ovaj proizvođač sa četiri šolje Cuisinart je kvalitetna mašina sa sigurnosnim isključivanjem i funkcijom pauze za one koji ne mogu čekati svoju prvu šolju. 39 dolara u Amazonu.

Komentariši