Najavljeni finalisti Havana nagrade

Nagrade Udruženja graditelja kuća Vancouver (HAVAN) za stambenu izvrsnost, koje je predstavio FortisBC, objavile su svoje finaliste za 2022.godinu.

Finalisti ‘otkrivaju tematsku’ noć u filmovima ‘ u Coquitlamu okupili su učesnike nagrade HAVAN kao zvijezde srebrnog ekrana za zabavni i povremeni događaj kako bi proslavili nevjerovatni rad članova i ponudili prvi premijerni lični događaj od početka pandemije.

“Sjajno je biti u mogućnosti da se ponovo okupite lično. Kino izgrađeno za sigurnu zabavu bilo je savršeno mjesto za pokretanje našeg prvog velikog ličnog događaja”, rekao je izvršni direktor Havana Ron Rapp.

Snimanje vrlo u najbolje nove kuće izgradnju, renoviranje i dizajn projekata u Metro Vancouver, u HAVAN Awards za stanovanje Excellence ističe dostignuća Metro Vancouver je homebuilding industrije koja prikazuje sve od Uzvišenog, običaj-izgrađen kuće, do raskošan cijeli-home renoviranje, premier proizvodnju kuće i resort-inspirisan vanjski prostori, do state-of-the-art pametne kuhinje.

Komentariši