FVRL nudi puno zabave za spring break

Imate li u svojoj porodici stariji tween ili teen (od 10 do 17 godina) koji voli igru Pictionary? Igranje ove igre omogućava dublje razumijevanje značenja riječi, ali to je na drugom mjestu od smijeha i zabave dok se takmiče sa vršnjacima da vidimo ko može pogoditi najviše kao osoblje biblioteke Loše nacrtati razne stvari!

Prostor je ograničen tako da se uskoro registrirajte za igru Tweensa i tinejdžera Pictionary u srijedu, 23. Marta, od 4 do 4:30 poslije podne.

Roditelji, imate li dijete između šest i 12 godina koje ima najboljeg ljubimca ikad?

Registrirajte svoje dijete za paradu za kućne ljubimce, virtualnu emisiju i recite, a zatim ih pridružite zabavi u petak, 25.Marta, od 2 do 2:45 da nas upoznate sa svojim pratiocima životinja. Nema ljubimaca? Donesite dragocjen stuffie umjesto!

Djeca mogu podijeliti priču o svom ljubimcu ili nam reći o njihovim omiljenim trikovima i poslasticama.

Da li uživate u igrama riječi? Igranje igara riječi može razviti važne jezičke vještine kao što su pravopis i izgradnja vokabulara za mlađu publiku i zadržati funkciju mozga u starijem setu! Ali prvi i važniji razlog je-zabavni su!

Porodice su pozvane da se registruju za virtuelni program Word štreberi, a zatim nam se pridružite za zabavnu igru word scrambles u ponedjeljak, 28. Marta, od 2:30 do 3:30 poslije podne.

Igrači će dobiti niz kodirana slova da što više riječi moguće u određenom vremenskom periodu. Izazovite svoj um, pamćenje i vokabular dok se takmičite kao pojedinci ili kao tim. Uživajte u dobroj, porodičnoj zabavi.

Komentariši