5 načina za osvježavanje pomalo dosadne kuhinje za manje od 100 dolara

Davanje kuhinje novom izgledu skupa je investicija koja se događa jednom u deceniji, a ne svake sezone. Da biste dobili taj osvježeni “novi” osjećaj, male estetske promjene poput novog kompleta za jelo, savršeno meki i upijajući ručnici i mjerne šalice koje izgledaju super skupo (ali su ispod 15 dolara) idu dug put.

Linija kućne robe Thyme & Table lansirana je 2018.godine, ali je zaista pokupila paru nad pandemijom dok je više ljudi kuhalo (i pokazivalo svoje ploče) na društvenim mrežama.

Dakle, ako Vas zanima uključivanje bakra, ali još uvijek ne ulažite u set lonaca, ova linija je savršena između praktičnog i lijepog. Izgleda kao vrsta kućne robe koju biste pronašli kada biste pregledali prolaze u određenoj trgovini bullseye big-box južno od granice, ali se može naći u B. C.-U U Walmartu.

VRIJEDNO NJEGOVE TEŽINE U ZLATU
Ovo slaganje mjerenje kup set u zlatu su perilica posuđa i pravi oblik i veličinu za svakodnevne recepte (1/4 kup-1 porcije kup). Sa nešto manje od 15 dolara, to je jednostavan način da se doling od suve robe osjeća zaista fensi. Šalice za mjerenje timijana i stola, 14,97 dolara u Walmartu.

DRAMATIČNO JELO ZA POSLUŽIVANJE
Bijele ploče za posluživanje su standardne i očekuju se, zbog čega je ovo crno ovalno jelo dospjelo na našu listu. Čitav set može biti malo previše, ali jedan komad je pravi dodir raspoloženja za tablescape. Ovaj se može prati u mašini za pranje sudova, ali ne bi trebalo da ide u rernu. Poslužavnik Onyx, 29,98 dolara u Walmartu.

MIJESIMO GA.
Ako se pečenje hljeba od hobija pretvorilo u naviku, ovaj kompletan set za pečenje hljeba uključuje dasku za rezanje bagrema, oklagiju, crnu lopaticu, zlatnu pjenu i mjerne šalice i kašike od crnog i zlata. Ovo bi bio odličan poklon za useljenje za nekoga. Set za pečenje hljeba i ploča od dvanaest komada, 44,97 dolara u Walmartu.

FENSI TAVE
Siguran je da je zlatni naglasak privlačna promjena u odnosu na obične srebrne ručke na tave, ali također cijenimo da je ova duboka tava od 5 litara zgodna za brzo prženje (poput jaja i palačinki) sa staklenim poklopcem i dubinom napravljenom za sauteing. $34.97 u Walmartu.

SETOVI ZA JELO KOJI NAJVIŠE RADE
Na manje od $ 80 za postavke četiri mjesta, ovi stoneware setovi izgledaju skuplje nego što jesu. Postoje dva različita crno-bela stila iz tabele i timijana koji pop: isprekidana jela sa delikatnim zlatnim oblogom i podebljanim geometrijskim šablonom. Ako je izgled malo previše za svaki dan, kupovina pojedinačnih jela koja će se koristiti kao akcentni dekor. $ 79.97 u Walmartu.

Komentariši