5 efikasnih kozmetičkih gadgeta za proljeće

Za rekreiranje banjskog tretmana kod kuće potrebno je nešto više od Epsonovih soli.

Za lica koja čine pravu razliku, gel manikure koje se mogu učiniti na kuhinjskom stolu, i stopala kupka koja umiruje, tražili smo od najviše visoko pregledanih i inovativne instrumente ličnu njegu dostupan u Kanadi.

VIBRIRAJUĆI KIPARSKI BAR
Ovo zlato t-bar je najnoviji dodatak koji je postavio svijet ljepote bruji. Blage vibracije pomažu umiriti i skulirati kožu, a djeluje na uklanjanje podočnjaka pod očima i definiranje kontura lica. A ispod 20$, to nije investicija koja razbija banke. Dostupno na Amazonu.

TOPLI I HLADNI TRETMANI LICA KOD KUĆE
Prije pokretanja istoimene linije za njegu kože, Charlotte Tilbury bila je poznata vizažistica i razvijačica proizvoda za brendove ljepote. Radila je u backstageu na modnim revijama dizajnera, što ju je navelo da ručno miješa posebne kreme za modele koji bi mogli pomoći u ublažavanju efekata putovanja, ostajući prekasno, mamurluka i pušenja.

2013.godine lansirala je Magic Cream (svilenkasta i bogata formula djeluje i kao hidratantna krema koja izaziva sjaj i podloga za cijelo lice šminke). Danas se njena linija za njegu kože i šminkanje prodaje u najboljim robnim kućama na svijetu. Njena najnovija kreacija je maska za Kiroterapiju Charlotte Tilbury (hladnoća može biti odlična za napuhane oči i zatezanje kože). Ova maska ide u zamrzivač 30 minuta prije nego što se veže za lice i lagano masira na svoje mjesto.

Za koga je idealno: svako ko traži višenamjenski, vrhunski tretman ljepote kod kuće.

Zašto ga podržavamo: povjerenje u brend, inovacija.

Gdje bi mogao koristiti poboljšanja: komplementarni serum za oči je dodatna kupovina.

Veličina/težina / dimenzije: jedna veličina odgovara većini lica.

(Da biste isprobali ovaj beauty trend na jeftinom, ova gel maska za oči iz Amazona radi kao hladni ili topli oblog, za višekratnu upotrebu i čini se da korisnici zaista smatraju da je korisno.)

Komentariši