5 cool patio stolice za proljeće (i neke lijepe jastuke, također)

Kako vrijeme izvire naprijed, vrijeme je da razmislimo o pretvaranju tog mahovitog dijela prostora u nešto svijetlo i udobno u toplijim danima. Još je malo rano razmišljati o kompletnom setu dvorišta (neki dijelovi donjeg kopna ove sedmice pozivaju na mraz i treperenje-nepristojno!) i nisu svi inventari dostupni još uvek, tako da počinjemo sa jednim komadom: udobnom i šarenom stolicom.

Imajte na umu da klima prašuma stare ere zaista teško podnosi vanjski namještaj (i u mnogim slučajevima poništava garanciju), tako da su pokrivači popločanog dijela najbolja zaštita.

ACAPULCO STOLICA IZGRAĐENA ZA DVOJE
Acapulco stolice u boji bombona uvijek su popularan komad za dodavanje kolekciji. Dok volimo Kelly green stolica, ova bela klupa je prilagodila potpis tkane žice u dva sedišta. 275 dolara u Walmartu.

PLETENA KLUPA ZA ODMARANJE
Ova stolica za jaja za sve vremenske prilike dio je većeg seta, ali mislimo da bi ovaj pojedinačni komad bio odličan dodatak mješavinama i utakmicama većini vanjskih prostora. Sa art deco izrezanom nadstrešnicom, napravljena je od materijala otpornog na rđu i ručno tkanih pletenica, sa udobnim jastukom koji prvo par pušaka. $ 899.99 u Canadian Tire.

TIRKIZNO PLAVA AKCENTNA STOLICA
Tirkizna, aqua — prah-ova nijansa plave je u oku posmatrača. Dodavanje jedne ili dvije od ovih stolica postojećem setu donosi šarm (plus, postoje praktični nasloni za ruke i lagani okvir napravljen za slaganje). $149.97 u Walmartu.

MODERNA STOLICA ZA LJULJANJE
IKEA je u posljednjih nekoliko godina imala prilično problema s lancem opskrbe, pa čak i dok su ograničenja COVID-a opadala, njene komade namještaja na otvorenom notorno je teško dobiti. Volimo svijetlu bijelu boju, jednostavan okvir i tkani dizajn ove stolice za ljuljanje. Korisnici mu daju visoke pohvale za udobnost. 119 dolara u IKEA-i.

SUPER ELEGANTNO SJEDIŠTE
Želite li se baviti ultra modernim vanjskim komadima? Ovo minimalističko betonsko sedište je otprilike upečatljivo golo i dobra polazna tačka za stvaranje mirnog prostora. 169 dolara u Simonsu.

ŽUTA (ALI NE MELLOW)

Komentariši