Nederlandske regjeringen er endelig kommer til å hjelpe gründere! «Entreprenører non-food sektor får akutt støtte»

Kritikken de siste dagene var ikke mild fra næringslivet, de fant det uforståelig at regjeringen forlot dem. Ikke-matsektoren selskaper er ofte fortsatt åpne, men de også ser en stor nedgang i salget. Nå har regjeringen besluttet å hjelpe denne sektoren i disse tøffe tider.

Fra mandag kan selskaper fra ikke-matsektoren også kreve engangsdonasjon på 4000 euro. Dette ville være et fint løft for mange gründere for neste måned. Dette gjør at de delvis kan betale / betale ned driftskostnader.

Det er bemerkelsesverdig at skapet har slått fra posisjon så raskt. Innen fredag hadde regjeringen allerede gjort en ny ordning – som ikke inkluderte non-food-sektoren – men i går snudde lobbyen på INretail overtid for å få regjeringen til å ombestemme seg.

Wiebes var enige om at dette er usikre tider, for mange sektorer. Derav begynnelsen av kabinettet.

«Derfor sa regjeringen umiddelbart at denne pakken aldri ville stå stille da han annonserte nødpakken for arbeidsplasser og økonomi.»

Hvis det er opp til D66 twister Kees Verhoeven, regjeringen bør lytte bedre til gründere uansett, men også ta ansvar. Fordi hele Nederland sliter.

,,Det er nødvendig å sikre skreddersydde løsninger i de kommende dagene. Ved å gjøre det, må gründere lyttes til og ikke bare ses på av SBI-koder. Utleiere må også ta ansvar. Ellers vil de 4000 euroene bare forsvinne i lommene sine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *