KLMs representantskap må gå av: selv et barn forstår at dette er et idiotisk øyeblikk for bonusøkninger!

Frits Bosch er enig i KLMs beslutning om ikke å øke bonusen til administrerende direktør Pieter Elbers, men den beslutningen ble bare tatt under sterkt press, han liker ikke. Representantskapet bør gå av på grunn av den tabben, mener han.

Klms aksjonærmøte finner sted i dag. En agenda element var den foreslåtte økningen i bonus taket av administrerende direktør Pieter Elbers. Den bonusen har nå maksimalt 75% av Elbers’ faste lønn på 525.000 euro. Det har blitt foreslått å øke dette taket til 100%. Med administrerende direktør i Air France er dette mye høyere, noe som gjør hevingen av Elbers’ godtgjørelse synes rimelig, var det ikke for … KLM er jordet og er død uten statlig støtte. Ledelsen er stadig med den nederlandske skattyter, som skal holdes flytende. Fremtiden til denne forurenseren er ekstremt usikker selv etter milliarder av bistand. Hvis det er noen flyr i det hele tatt, er det mange andre luftforurensere å gjøre det.

Bonusforslaget har ført til mye «uro» i opinionen. Hvordan kunne det skje at representantskapet (representantskapet) ble enige om at bonusen til KLM-direktør Pieter Elbers måtte økes? Det var en hammer stykke i styret! Det var allerede planlagt for corona krisen, men selv et barn forstår at dette er en idiotisk tid til å heve bonusen.

Er KLMs representantskapsmedlemmer lider av hukommelsestap? Tenk på lønnsutgaven av skattebetalerfinansierte ABNAMRO i 2015 og 2018 betale opptøyer av ING CEO Ralph Hamers. Det førte til omdømmeskade for administrerende direktører og for bankene: de blir målet for sinne og latterliggjøring. Hammere måtte flykte fra landet. Hvordan skal Elbers fortsette nå som han har bildet av en snatcher? Og dette takket være et representantskap som ikke har en skive for hodet, men en betongvegg på en meter tykk. Og alt dette mens du går ned døren og komme inn i alle slags talkshow for å bruke milliarder på skattebetaleren.

På grunn av uroen forårsaket av forslaget, har posten nå blitt fjernet fra dagsordenen, klm rapporterer: «planen er trukket tilbake på anmodning fra Elbers selv og Klms representantskap.» For en tekst! Husk deg: «på grunn av uro», bare da. Hvis det ikke hadde vært for denne «uroen», ville bonusøkningen ha pågått.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *