Entreprenører krever støtte til sluttvederlag: Det 1,5 meter lange samfunnet betyr masseoppsigelser

MKB Nederland er i samtaler med Finansdepartementet om en ny plan: Regjeringen bør refundere kostnadene for oppsigelse.

The Telegraph rapporterer at «en bred forretningsoffensiv» ønsker at redundanskostnader skal refunderes. Normalt tenker du: «Er du god i hodet?» Regjeringen betaler gründere for å sparke folk? Forstyrret!

ja. Men denne gangen er det annerledes. Fordi regjeringen tvinger entreprenører til å ta alle slags tiltak i forbindelse med «en og en halv meter økonomi», må en hel horde av arbeidere bli permittert. Hvis det ikke skjer, de aktuelle selskapene rett og slett ikke overleve, men trist som kan være. Tenk på catering etablissementer som plutselig bare har lov til å ha et belegg på 30 prosent (helt forstyrret, forresten).

Dirk Beljaarts fra Royal Catering Netherlands forklarer at cateringentreprenører er «gjennom sine reserver». » Vi kan åpne igjen senere, men med restriksjoner. Hvis du bare kjører 30% av omsetningen, trenger du mye mindre ansatte. Men overgangssummen dreper oss. Det er derfor vi ber regjeringen om å refundere dem. Ellers vil det være en ekstra bølge av konkurser.»

OK. Jeg har et mye bedre forslag: alle disse bakoverbegrensningene må settes på plass. Som samfunn, som borgere, er det opp til oss å gi veiledning til våre liv. Dette betyr at vi bestemmer hvordan vi håndterer vår helse og økonomiske velstand. Hvis vi bestemmer oss for at vi ønsker å gå til kafeen sammen, så være det. Det er ikke opp til staten å forby oss fra å gjøre det. Nei, ikke engang under en epidemi. Regjeringen kan (og bør) varsle oss om risikoen, men det er det. Når det gjelder vår faktiske oppførsel, må vi være fri.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *