Kysy Brianilta: Mitä haasteita ja ratkaisuja on 2.

Ask Brian on kiinteistöasiantuntija Brian Klinen viikoittainen kolumni. Jos sinulla on kysyttävää kiinteistösijoittamisesta, tee-se-itse-, asunnonosto-/myynti- tai muista asuntotiedusteluista, lähetä kysymyksesi sähköpostitse [email protected]

Kysymys Rebecalta Cullmanista, AL: Hei Brian. Perhe on kasvanut vain kahdesta meistä neljään ja ensimmäinen talomme on hieman ahdas. Olemme olleet siinä yli viisi vuotta ja meillä on enemmän tuloja (ja enemmän kuluja lasten kanssa). Meidän mielestämme on aika siirtyä ylöspäin. Mitä koettelemuksia ja koettelemuksia meidän pitäisi odottaa toisella kerralla?

Vastaus: Hello Rebeca. Toisella kerralla on erilaisia kokeiluja ja koettelemuksia verrattuna ensikertalaisiin ostajiin. Positiivisella puolella, kun olet ostanut aiemmin, sinun pitäisi enimmäkseen tietää, mitä odottaa prosessilta. Itse asiassa osaat todennäköisesti tehdä parempaa työtä seuraavan talosi, agentin, tehdä tarjouksia jne. Toisaalta eroja on. Useimmilla toisen kerran ostajien on sekä myytävä olemassa oleva kotinsa että löydettävä seuraava kotinsa. Toinen kerta, kun sinulla on suuri etu, on se, että sinun ei tarvitse tehdä ennakkomaksua tyhjästä. Voit käyttää nykyisen kotisi pääomaa. Oman pääoman kääntäminen rahaksi on kuitenkin yhteinen haaste.

Rebeca, voit myydä nykyisen kotisi ensin nostaaksesi oman pääoman ennakkomaksua vastaan. Mutta jäljelle jää suuri kysymys siitä, missä perheesi asuu, kunnes ostat uuden kodin näpiltä markkinoilta. Voit vuokrata asunnon tai talon, mutta sinun pitäisi ensin harkita muita vaihtoehtoja. Et voi nostaa rangaistusvapaata IRA:n rahaa. Se on vain ensimmäistä kertaa ostajille. Jos sinulla on kuitenkin 401 000 euron eläketili, voit lainata jopa 50 000 dollaria (tai 50 %) Siitä. Luottotietojen tarkistusta ei tarvita, mutta sinun on maksettava korkoa – itsellesi. Toinen ennakkomaksuvaihtoehto on oman pääoman ehtoinen luotto.

Voit myös tehdä ostotarjouksen ehdoksi olemassa olevan talosi myynnin. Tästä voi tulla monimutkaista. Tiukoilla markkinoilla myyjällä on todennäköisesti muita tarjouksia ilman tätä ennakoimattomia menoja. Entä jos myyjä on tehnyt myös varatarjouksen talosta, jonka luo he ovat muuttamassa? Jonkun näissä monikerroksisissa kaupoissa on murrettava rahaa, jotta hän voi lopettaa varajärjestelyt.

Mutta vaihtoehtoja on monia. Jos myyjä on halukas, voit vuokrata ostamasi asunnon pariksi kuukaudeksi, kunnes vanha talosi myy. Mutta jos vanha talosi on tyhjä, maksat asuntolainan ja vuokranmaksun. Voit myös vuokrata vanhan kotisi, kunnes kauppa on lähellä. Olettaen, että vuokraat / myyt ensimmäistä kertaa ostajalle, heillä ei olisi myyntivaraongelmaa. Mutta on ainakin kaksi asiaa, jotka on otettava vakavasti ajatellen, kun vuokrataan taloja, jotka on suunniteltu ostettavaksi. Ensimmäinen on vakava raha. Ei olisi viisasta vuokrata taloa ostajalle ilman hyväksyttyä ostotarjousta, joka sisältää vilpitöntä rahaa. Se tarkoittaa, että jos sopimus menee läpi, vuokraaja menettää vakavat rahat. Tämä tuo esiin toisen numeron, vuokralaisen, jonka on sekä siirryttävä pois talosta, jonka he aikoivat ostaa, että juuri muuttanut sinne, että menettävän palan rahaa. Ei onnellinen vuokralainen.

Rebeca, jos haluat hallita kohtaloasi paremmin, voi olla parempi idea saattaa ensimmäisen talosi myynti päätökseen varasuunnitelmalla, että uusi omistaja vuokraa sen takaisin sinulle kahdeksi tai kolmeksi kuukaudeksi, kunnes suljet uuden kotisi myynnin. Vaihtoehtoja on paljon, mutta tärkeää on, että sinulla on suunnitelma siitä, missä asut, jos nykyinen kotisi myy ennen kuin voit muuttaa uuteen kotiisi. B-suunnitelma on myös hyvä idea.

Toisen kerran ostajana on myös useita asioita, jotka toimivat eduksesi. Voit etsiä uutta kotia sekä vapaa-ajalla että hitaina aikoina markkinoilla, kun tarjouksia tehdään vähemmän. Voit myös joustaa sulkemisehdoistasi nyt, kun tiedät joitakin vaihtoehtoja, joita sinulla on. Tarjouksen saaminen uudesta kodista ei aina tarkoita korkeimman tarjouksen tekeminen. Kykysi joustaa voi olla se, mikä saa tarjouksesi hyväksytyksi. Yksi asia, joka sinun pitäisi valmistautua toisen kerran ostajana, on paljon paperityötä. Suljet sekä ostamasi talon että myymäsi talon. Se tekee paljon hienoa tulostusta.

 

Be the first to reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *