NAR-jäsenkysely näyttää enemmän, nuoremmat ® tulevat alalle

WASHINGTON (19. toukokuuta 2016) – Kiinteistönantajan mediaani-ikä ja -vuosien kokemus ovat laskeneet® kun alalle tulee uusia ja nuorempia ammattilaisia vuoden 2016 kiinteistönantajan kansallisen yhdistyksen ® jäsenprofiilin mukaan.

Kyselyn tulokset edustavat maan lähes 1,2 miljoonaa kiinteistönvälittäjää®; NAR:n jäsenet ovat noin puolet kaikista aktiivisista kiinteistölisensseistä Yhdysvaltalaisissa kiinteistönvälittäjissä® ylittävät valtion lisensointivaatimukset tilaamalla NAR: n eettiset säännöt ja käytäntöstandardit ja sitoutumalla täydennyskoulutukseen.

Tyypillinen jäsen ilmoitti mediaani 10 vuoden kokemuksen kiinteistöistä, kun se viime vuoden raportissa oli 12 vuotta. Myös ® mediaani-ikä laski vuoden 2014 57 vuodesta 53:een vuonna 2015, mikä on alhaisin luku sitten vuoden 2008, jolloin mediaani-ikä oli 52 vuotta.

“Kiinteistönvälittäjien mediaani-ikä® on nuorempi kuin aiemmin, koska kiinteistöalan ammattiin tuli tänä vuonna enemmän ihmisiä kuin aiempina vuosina, ja 20 prosenttia jäsenistä ilmoitti yhden vuoden tai vähemmän kokemusta”, sanoi NAR:n presidentti Tom Salomone, Real Estate II Inc:n välittäjä-omistaja Coral Springsissä Floridassa. “NAR on innoissaan siitä, että alalle tulee nuoria, tuoreita näkökulmia, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota nuoremmille jäsenillemme resursseja edetä ja kasvaa, kuten Young Professionals Network ja ’30 Under 30′ -tunnustus.”

Viime vuoden raportissa 41 prosenttia jäsenistä oli yli 60-vuotiaita, kun taas vain 2 prosenttia oli alle 30-vuotiaita. Tänä vuonna yli 60®vuotiaiden kiinteistönvälittäjäen prosenttiosuus laski 30 prosenttiin, ja alle 30-vuotiaiden määrä nousi 5 prosenttiin. Ent. kaksi vuotta tai vähemmän kokemusta saaneiden jäsenistä 13 prosenttia on alle 30-vuotiaita.

Uudet jäsenet ovat myös yleensä monipuolisempia kuin kokeneet jäsenet; 89 prosenttia kiinteistönvälittäjät® joilla on vähintään 16 vuoden kokemus, ovat valkoisia, kun vain 78 prosenttia niistä, joilla on kahden vuoden tai vähemmän kokemusta.

Myös kiinteistönantajan mediaani bruttotulot® laskivat viime vuonna vuoden 2014 45 800 dollarista 39 200 dollariin vuonna 2015; ei ole yllättävää, koska jäsenten tulot vastaavat tyypillisesti kokemusta. Ne, joilla on vähintään 16 vuoden kokemus, ilmoittivat bruttotulojen mediaaniksi 73 400 dollaria, kun se vuonna 2014 oli 68 800 dollaria, kun taas jäsenillä, joilla oli enintään kaksi vuotta kokemusta, bruttotulojen mediaani oli 8 500 dollaria, mikä on laskua viime vuoden 9 100 dollarista.

Jo kolmantena vuonna peräkkäin kiinteistönvälittäjät mainitsivat® että oikean kiinteistön löytäminen oli vaikeaa, 38 prosenttia, sitkeimpinä haasteina, jotka rajoittavat potentiaalisia ostajia ja päihittävät asuntolainarahoituksen saamisen 19 prosentilla.

“Rajoitettu varasto rajoittaa edelleen ostajia monilla markkinoilla ympäri maata”, nar-pääekonomisti Lawrence Yun sanoi. “Tämä näkyy jäsenten raportoimissa kaupoissa, jotka ovat pysyneet samoina 11 tapahtumassa.”

Vaikka kauppojen määrä on pysynyt samana, asuntojen hintojen nousu vuonna 2015 sai meklarimyynnin mediaanimäärän nousemaan 1,8 miljoonaan dollariin viime vuoden 1,7 miljoonasta dollarista.

Tyypillinen kiinteistönvälittäjä® raportoi työskentelevänsä 40 tuntia viikossa vuonna 2015 aiempien vuosien mukaisesti. 67 prosenttia jäsenistä on erikoistunut asuntovälitykseen, kun se on laskenut 82 prosentista. Suosituin toissijainen erikoistuminen on uudelleensijoittaminen, 17 prosenttia, ja asuinkiinteistöjen hallinta, 16 prosenttia. 26 prosenttia kaikista kiinteistönantajassa ® tienasi viime vuonna yli 100 000 dollaria, kun taas 26 prosenttia tienasi alle 10 000 dollaria.

Tänä vuonna jäseniltä kysyttiin ensimmäistä kertaa droonien käytöstä heidän liiketoiminnassaan. Vaikka suurin osa kiinteistönantaja®, 56 prosenttia, ei tällä hetkellä käytä drooneja, 18 prosenttia ilmoitti aikovansa tulevaisuudessa. 12 prosenttia ilmoitti, että joku heidän toimistossaan käyttää drooneja, ja 11 prosenttia sanoo palkkaavansa ammattilaisen lennokkikäyttöönsä.

Teknologian suhteen 93 prosenttia sanoi, että heidän yrityksensä on läsnä verkossa. Kun olet yhteydessä asiakkaisiin, jäsenet sanovat, että sähköpostia, puhelinta ja tekstiviestejä käytetään useimmin. Jäsenistä 70 prosenttia ilmoitti käyttävänsä sosiaalista mediaa, mikä on enemmän kuin viime vuonna 65 prosenttia. Muita tekniikan, jota jäsenet raportoivat säännöllisesti, ovat sähköiset kontakti- ja lomakeohjelmistot, kontaktien hallintaohjelmistot ja e-dokumenttien valmisteluohjelmat.

38 prosenttia kiinteistönantajan ® ilmoitti saaneensa virheitä ja laiminlyöntivakuutuksia yritykselleen, mikä teki siitä yleisimmin saadun edun. 70 prosenttia jäsenistä sai korvauksen prosentuaalisella jaetulla palkkiolla. 15 prosenttia korvattiin 100 prosentin palkkiolla, vaikka se koskee todennäköisemmin välittäjiä, 21 prosenttia, kuin agentteja, 11 prosenttia.

Monilla kiinteistönvälittäjillä ® ollut ura muilla aloilla ennen kiinteistöihin siirtymistä. Yleisimmät ensimmäiset raportoidut urat ovat johtamisessa, liiketoiminnassa tai rahoituksessa tai myynnissä ja vähittäiskaupassa, molemmat 16 prosentissa. Vain neljä prosenttia jäsenistä kertoo, että kiinteistöt olivat heidän ensimmäinen uransa.

 

Be the first to reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *