Muutoksia Arizonan kotitarkastajan sidontavaatimuksiin

Arizonan kotitarkastajille on tehty lakimuutoksia, joita on harkittava tänä kesänä, jotta he pysyisivät lainsäädännön noudattamisessa.

Senaatin lakiesitys 1422, joka tulee voimaan 1.8.2020, sisältää uudet säännöt Arizonan kotitarkastuslainan vaatimuksesta. Kotitarkastajien on kirjattava tällainen takuutodistus saadakseen todistuksensa.

Uuden laskun yhteydessä joukkovelkakirjalainan on oltava takautuva siitä päivästä alkaen, jona tarkastaja on saanut todistuksensa. Varsinainen sidos voidaan tehdä viimeistään 60 päivän kuluttua todistuksen antamisesta.

Katsotaanpa, mitä Arizonan uusi lainsäädäntö merkitsee osavaltion kotitarkastajille.

Senaatin lakiesityksen 1422 uudet versiot
Lakiehdotuksessa “kotitarkastus” määritellään ammattimaiseksi visuaaliseksi analyysiksi rakennuksen lämmityksestä, jäähdytyksestä, putkistosta, rakenteesta, perustasta ja katosta, mukaan lukien uima-altaat ja kylpylä. Sen tarkoituksena on tunnistaa mahdolliset viat ja antaa raportti ja suositukset.

Sertifiointiprosessin kieli pysyy pitkälti samana, lukuun ottaen pois uudet sidossäännöt. Kotitarkastajien on vielä täytettävä täydellinen hakemus, esitettävä todisteet läpäistystä kirjallisesta kokeesta kahden viime vuoden aikana, opintojakso ja kotitarkastajan koulutusohjelma, toimitettava sormenjäljet, maksettava asiaankuuluvat maksut (100 dollarin hakemusmaksu ja 42 dollarin sormenjälkimaksu) ja annettava kyseinen kotitarkastajan joukkovelkakirja. Kotitarkastajien sertifiointihakemusta ei olisi pitänyt evätä kuluvaa hakemusta edellisen vuoden aikana.

Arizonan uudet kotitarkastuslainan säännöt
Merkittävin muutos kotitarkastajan joukkovelkakirjalainassa on se, että sen pitäisi olla taannehtiva sertifiointien liikkeeseenlaskupäivästä alkaen. Se on hankittava 60 päivän kuluessa sertifioinnista ja ennen maksullisen kotitarkastuksen suorittamista. Sitomissumma on edelleen 25 000 dollaria.

Lisäksi lakiesitys kumoaa mahdollisuuden tarjota rahoitusvakuutusta joukkovelkakirjan sijaan. Tarkastajat voivat edelleen antaa virhe- ja laiminlyöntivakuutuksia. Ehdotettuun joukkovelkakirjakieleen pääsee Arizonan osavaltion teknisen rekisteröinnin lautakunnan verkkosivuilla.

Kotitarkastajan velkakirja, kuten muutkin takuulainat, toimii kolmen osapuolen sopimuksena. Rehtorina on kotitarkastaja, jonka on saatava side. Hallitus on velkakirjaa tarvitseva velvoite. Kolmas yksikkö on takaus, joka on joukkovelkakirjalainan vakuutuksenantaja, joka tukee pääomaa.

Tämän takuun tarkoituksena on taata, että kotitarkastaja toimii laillisesti ja noudattaa kaikkia sovellettavia Arizonan lakeja. Tällä tavoin valtion ja kansalaisten etuja suojellaan paremmin.

Jos tarkastajan nähdään rikkomuksen sääntöjen kanssa, kyseinen osapuoli voi vaatia joukkovelkakirjalainaansa. Joukkovelkakirjalainasaatavat käsitellään aluksi taamalla, mutta takuutarkastaja on lopulta vastuussa kaikista maksuista. Kaikkien kotitarkastajien kannattaa oppia lisää takuuobligaatioista, jotta he voivat olla tietoisia oikeuksistaan ja velvollisuuksistaan ja välttää vaateita parhaansa mukaan.

Arizonan uudet kotitarkastajan joukkovelkakirjasäännöt tuovat todennäköisesti selkeyttä osavaltion kotitarkastajille, kun kyse on turvallisuudesta, jota heidän on tarjottava, kun he saavat todistuksensa. Mitä mieltä olet uudesta lakiesityksestä? Jaa ne alla olevissa kommenteissa.

Kirjailijasta: Vic Lance on Lance Surety Bond Associatesin perustaja ja johtaja. Hän on takuulaina-asiantuntija, joka auttaa yritysten omistajia saamaan lisenssin ja siteen. Vic valmistui Villanovan yliopistosta kauppatieteiden maisteriksi ja on kauppatieteiden maisteri (MBA) Michiganin yliopiston Ross School of Businessista.

 

Be the first to reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *