Luovutivatko Dallasin agentit digitaalista?

Uudet muutokset siinä, miten kiinteistöyritykset tavoittavat asiakkaansa, osoittavat meille, että “vanhan koulukunnan” mainonta ja markkinointi ovat edelleen voimassa. Brändäys ja digitaalisen tilan niin sanottu mainostauluefekti vaikuttavat kuitenkin edelleen erinomaisesti liidien muuntamiseen. Tämä pätee kaikkiin markkinoihin, mutta vielä enemmän dynaamisiin ja kilpailukykyisiin kaupunkeihin, kuten Dallasiin, Texasiin. Verkkobrändit, mobiilikeskeinen asunnonostaja ja kokemusmarkkinointi ovat viimeisimpiä muuttujia, jotka vaikuttavat toimistomenestykseen. Tässä on dallasilaisten parhaiden kilpailijoiden sekoaminen. Vertaa näitä online-mainostauluja omiin mainostauluihin ja selvitä, missä puuttuvat myyntitulosi voivat olla.

Teknologia tarjoaa kaikille yrityksille rajoittamattoman yhteyden nykyisiin ja potentiaalisiin asiakkaisiin. Me kaikki tiedämme tämän vuosien jälkeen. Vaikka Internetistä ja mobiilitekniikasta on tullut hyödyllisiä, on edelleen niitä, jotka eivät hyödynnä. Tässä on viisi näkyvintä kiinteistöalan yritystä Dallasissa. Katso, oletko samaa mieltä arviostani heidän digitaalisista kyvyistään. Lähtökohtana olen eliminoinut virastot, jotka ovat saaneet hakukoneiden paikannuksen pelkästään mainosten sijoittamisen avulla. Tätä kutsuisin “laiskaksi” kiinteistömarkkinoinniksi, joka on itsestään selvää. Olen myös jättänyt pois SERP:t, joissa Trulian kaltaiset kansalliset tahot ovat kaapanneet paikallisia virastoja sepeltien vallan nojalla. Lukijan tulisi ymmärtää, että orgaanisesti erinomainen digitaalinen läsnäolo voisi helposti voittaa “maksetun” ratkaisun ostamalla samat mainokset jne. Nyt kun hän on poissa tieltä, tässä ovat Dallasin parhaat.

Paljastus: Dallas luovuttaa internetissä!
Kaksi hakukonesivua täynnä mainoksia ja loputtomasti evästeleikkurin kansallisia kokonaisuuksia, kuten Realtor.com ja Coldwell Banker -sivustoja, ja löysin lopulta Web 1.0 -verkkolistauksen Dallasin Intown Propertiesille. Ensimmäinen reaktioni oli seremoniallinen, “vau”. Sitten ajattelin: “Tämä on parasta, mitä Dallasilla on tarjota?” On niin ilmeistä, että Earl ja Charlene Hoppenrath perustivat Intown Propertiesin vuoden 2000 alussa, läimäyttivät tätä verkkosivustoa ja sitten menivät eteenpäin työntämällä kylttejä pihoihin ja odottamalla keltaisten sivujen puheluita. En vaivaudu tarjoamaan ehdotuksia, mutta tässä on yrityksen digitaalisen jalanjäljen laskennassa.

Arvioitu kävijä kuukaudessa – noin 1400 – Alexa 4 miljoonalla, tietoja ei ole riittävästi mitattavaksi
Facebook-fanit – Tuntematon
Twitter Engagement – Liittyi 2011 – 106 seuraajaa – twiitit muutaman kerran kuukaudessa
LinkedIn – Tuntematon – Löysin charlene Hoppenrathin kuitenkin
Googlen “mobiiliystävällinen testi” – Epäonnistui surkeasti
Totta puhuen, tämä Dallasin paljastus on uskomaton. Aivan kuin Amerikan neljänneksi suurin kaupunki olisi rullannut jalkakäytävät ja hylännyt kiinteistöbisneksen. Inhoan olla niin negatiivinen, mutta Dallasin Intown Properties on 1 asteikolla 10 (ja tämä on anteliasta).

DFW Urban Realty sijaitsee aivan Intown-hakutuloksen alapuolella. Dallas-Forth Worth -yhtiöllä on yhtä vanhanaikainen verkkosivusto, mutta sellainen, joka tarjoaa toivoa ainakin sosiaalisen median ponnisteluista. Siirryn taas suoraan numeroihin.

Arvioitu kävijä kuukaudessa – 17 300 ja kiipeily – välittäjä on jopa palkannut SEO-työn tehtyä
Facebook-fanit – 1000 – Yhtiö ei tiedä julkaisusta yhtään mitään
Twitter Engagement – Liittyi 2009 – 546 seuraajaa – twiitit joka päivä tai kaksi
LinkedIn – 500 + yhteydet – Välittäjän profiili, melko mukava, positiivinen engagment
Google “Mobiiliystävällinen testi” – Kyllä
Omistaja/välittäjä Kenneth Cox ei ole kääntänyt taivasta ja maata kehittääkseen Internet-markkinointikanavia, mutta on selvää, että hän on tietoinen niiden olemassaolosta. Erityisesti LinkedInin läsnäolo todistaa hänen digitaalisen liiketoimintansa aatteet. Mobiiliystävällinen sivusto ei myöskään haittaa. Silti asiakaspalvelija voisi päihittää kilpailun “käyttäjäystävällisyydellä” ja markkinoinnilla. DFW-hinnat 3 asteikolla 10 perustuen satoihin verkkosivustoihin ja digitaalisiin läsnäoloihin, joita olen analysoinut.

Be the first to reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *