REALTOR® Magazine hakee ehdokkuuksia vuoden 2017 Good Neighbor Awards -palkintoihin

WASHINGTON (26. tammikuuta 2017) – Tunnetko kiinteistönvälittäjän® joka paitsi auttaa ihmisiä ostamaan ja myymään taloja myös palvelee yhteisöä vapaaehtoistyön kautta? National Association of Realtors® ottaa parhaillaan vastaan hakemuksia REALTOR® Magazinen Good Neighbor Awards -palkinnoista kiinteistöiltä® jotka ovat tehneet vaikutuksen maailmaan yhdyskuntapalvelun kautta.

Viisi voittajaa julkistetaan REALTOR® Magazinen marras-/joulukuun numerossa, ja he saavat 10 000 dollarin apurahan voittoa tavoittelemattomille organisaatioilleen. Voittajat tunnustetaan vuoden 2017 REALTORS® Conference & Expo -messuilla Chicagossa, saavat matkakulut konferenssiin ja saavat myös huomattavaa kansallista ja paikallista media-altistusta asialleen. Voittajien lisäksi viisi kunniamainintaa saa kumpikin 2 500 dollarin apurahan.

“Kiinteistönvälittäjät® eivät vain ole merkittävässä roolissa auttaessaan asiakkaitaan saavuttamaan amerikkalaisen unelman, he tekevät yhteisöistä ympäri maatamme parempia paikkoja asua”, sanoi National Association of Realtors® President William E. Brown® Kiinteistönvälittäjä Alamosta, Kaliforniasta ja Investment Propertiesin perustaja. “Viimeisten 17 vuoden aikana yli 170 hyvää naapuria on saanut tunnustusta erinomaisista ponnisteluistaan tavoittaa ja auttaa muita.”

Vuodesta 2000 lähtien Good Neighbor Awards on lahjoittanut yli miljoona dollaria realtorin ® voittoa tavoittelemattomille järjestöille ympäri maata. Good Neighbor Awardsia tukevat pääsponsori realtor.com Wells Fargo Home Mortgage.

“Olemme erittäin ylpeitä voidessamme tukea Good Neighbor Awards -palkintoa juhlistaaksemme kaikkea, mikä on erityistä kiinteistöalalla ja meille kaikille realtor.com®: vertaansa vailla olevan, merkityksellisen palvelun tarjoaminen; paikallisyhteisöjen tehostaminen; ja rakentaa suhteita, jotka kestävät eliniän”, sanoi Luke Glass, realtor.com®: n varatoimitusjohtaja, Good Neighbor Awards -palkinnon ensisijainen sponsori, joka myös sponsoroi palkintojen Web Choice -komponenttia. “Hyvien naapureiden vapaaehtoistyön vaikutus on huikea. Ne ovat esimerkki meille kaikille.”

Viime vuoden Good Neighbor Awards -voittajat antoivat tuhansia tunteja heidän tarkoituksiinsa, keräsivät miljoonia dollareita ja saivat seisovat suosionosoitukset yli 5 000 kiinteistönvälittäjältä® ja vierailta vuosittaisessa konferenssissa Orlandossa, Floridassa.

Vuoden 2016 voittajat olivat Cindy Barrett, Keller Williams Realty, Spartanburg, Etelä-Carolina, yksi Christmas in Actionin perustajista; Susan Gruen Helsinger, Douglas Elliman Real Estate, Merrick, New York, Jason F. Gruen Research Foundationin perustaja; Ed Liebzeit, Jackson Hole Sotheby’s International Realty, Jackson Hole, Wyoming, Yhteisön turvallisuusverkoston hallituksen puheenjohtaja; Sarah Sorenson, Whale’s Tail Realty, Wailuku, Havaiji, Wishing Wellin perustaja… Mauin opiskelijoille; ja Wyn Ray, Coldwell Banker Burnet, Chaska, Minnesota, Wells for Wekinin toinen perustaja.

Aiemmat Good Neighbor Awards -voittajat sanovat, että heidän hyväntekeväisyysjärjestönsä hyötyvät edelleen avustusrahasta ja median altistumisesta, joka syntyi Good Neighbor Award -palkinnon voittamisesta.

“Good Neighbor Award -palkinnon voittaminen toi vertaansa vailla olevan tietoisuuden asiallemme tuoda puhdasta vettä, sanitaatiota ja koulutusta Etiopian maaseudulle”, sanoo vuoden 2016 voittaja Wyn Ray. “Ihmiset olivat syvästi liikuttunut katsottuaan Hyvä naapuri -videomme. Sain 100 prosentin vastaavuuden 10 000 dollarin hyvää naapuriamme – ja monet muut ihmiset tekivät anteliaita lahjoituksia. Kannustan ihmisiä nimeämään kiinteistönvälittäjän® joka puolustaa arvokasta asiaa vuoden 2017 Good Neighbor Award -palkinnon saajaksi.”

Ehdokkaat katsotaan palkinnon saajaksi sen perusteella, miten he ovat henkilökohtaisesti vaikuttaneet yhteisöön vapaaehtoistyön kautta. Jotta ehdokkaat olisivat tukikelpoisia, heidän on oltava nar-jäseniä, jotka ovat hyvässä kunnossa. Hyvä naapuri -palkintojen on oltava vastaanotettu perjantaihin 12.5.2017 mennessä. Lisätietoja, arviointiperusteet ja nimityslomake, soita 800-874-6500 tai käy osoitteessa www.nar.realtor/gna.

Realtor.com® on luotettu resurssi asunnon ostajille, myyjille ja unelmoijille, joka tarjoaa kattavimman myytävissä olevien kiinteistöjen lähteen kilpailevien kansallisten sivustojen keskuudessa sekä tiedot, työkalut ja ammatillisen asiantuntemuksen, jotka auttavat ihmisiä liikkumaan luottavaisesti kotimatkansa jokaisessa vaiheessa. Se oli edelläkävijä digitaalisten kiinteistöjen maailmassa 20 vuotta sitten, ja tänään se auttaa tekemään kaikesta kodin yksinkertaisen, tehokkaan ja nautinnollisen. Realtor.com® toimii News Corp [NASDAQ: NWS, NWSA] [ASX: NWS, NWSLV] tytäryhtiö Move, Inc. National Association of REALTORSin ikuisen lisenssin ®.

Be the first to reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *