Kuinka viedä kiinteistöliiketoimintasi seuraavaan vaiheeseen

Riippumatta siitä, oletko äskettäin aloittanut urasi kiinteistöalalla, pidä itseäsi maustettuna veteraanina tai putoa jossain välissä, tulee piste, jolloin tiedät, että sinun on viettävä kiinteistöliiketoimintasi seuraavaan vaiheeseen. Ehkä kyse on suuremmasta kilpailusta tai yksinkertaisesti yhteisistä ponnisteluista tuottavuuden lisäämiseksi ja rahoitusvakauden parantamiseksi.

Tietäen, mitä sinun pitäisi tehdä ja todella toteuttaa se, voi kuitenkin olla kaksi eri asiaa. Vaatii kurinalaisuutta todella seurata päivästä toiseen tehtäviä, joita tarvitaan kiinteistöliiketoiminnan viemiseen seuraavaan vaiheeseen.

1. Paranna kelpoisuustaitojasi

Tämä vaihe ei ole vain aloittelijoille. Yllättävän suurella määrällä erittäin kokeneita kiinteistönvälittäjiä on joskus vaikeasti vaatimukset täyttävät näkymät, ja he päätyvät viettämään aikaa ja muita resursseja liideihin, jotka eivät koskaan maksa. Ostajat, jotka aikovat ostaa, mutta joiden on työskenneltävä luottonsa tai muiden olosuhteidensa kanssa, mutta joilla on kuitenkin suuri todennäköisyys tulla päteviksi tulevaisuudessa, ovat huomion arvoisia ja ne on priorisoida vastaavasti.

Mutta useimmat agentit ovat olleet kosketuksissa prospekteihin, jotka ovat innokkaita ostamaan, vain eliminoimaan kiinteistön toisensa jälkeen pinnallisista syistä. Ajan ja resurssien viettäminen tutkimalla ja näyttämällä kiinteistöjä ostajille, joilla ei ole aikomusta ostaa, voi olla albatrossi yrityksellesi, punnitsemalla sitä ottamalla aikaa pois tuottavammista tehtävistä, jotka voivat todella johtaa liiketoiminnan kasvuun.

2. Muuta aamut tehotunniksi

Monet uudet agentit pystyvät rantautumaan ensimmäisinä vuosina lisenssinsä saamisen jälkeen luomalla uutta liiketoimintaa olemassa olevista kontakteista ja heidän suorista lähetteistään pienellä vaivalla. Mutta jossain vaiheessa tämä liiketoimintavirta todennäköisesti karsii. Jopa maustetut agentit, jotka ovat rakentaneet liiketoimintamallinsa lähetteiden perusteella, voivat jossain vaiheessa tuunata toimintaansa, mikä vaikeuttaa heidän tavoitteidensa saavuttamisen liiketoiminnan kasvulle.

Omistaudu viettämään yhdestä kahteen tuntia joka arkiaamu luoden uutta liiketoimintaa. Sitoudu olemaan puhelimessa, jotta saat paremman osuuden tästä ajasta, ja käsittele sitä kalenteriristiriitana, jota ei voida säätää aina, kun sinun on ajoitattava muita kokouksia. Tämän osan päivästäsi, joka on käytetty liidien etsintään ja seuraamiseen, pitäisi toimia käynnistysalustana yrityksesi kasvattamiseen.

3. Käytä tietokantaa eduksesi

Ajan tasalla olevan tietokannan pitäminen, jota voit käyttää liidien luomiseen ja muuntamiseen, ja linkittäminen verkkosivustoosi on korvaamaton kiinteistöjen kasvutyökaluna. Mutta yllättävän monet agentit eivät käytä tietokantaansa eivätkä ole edes valinneet asiakassuhteen hallintaohjelmistoa, joka auttaisi heitä käyttämään tietokantaansa markkinointitarkoituksiin, kuten sähköpostikampanjoihin.

4. Vahvista verkkosivustoasi

Jos teet edelleen erääntymistä vuosia sitten perustamasi perussivuston kanssa, et voi hyödyntää Internetiä edullisella markkinoinnilla. Koska arviolta 80 prosenttia asunnonostajista aloittaa kotihaun verkossa, tarvitset verkkosivuston, joka ilmestyy hakukoneiden tuloksiin. Tätä ei voida tehdä yksinkertaisella verkkosivustolla, joka koostuu kotisivusta, luetteloiden haku- ja yhteystietosivusta.

Tapa muuttaa perussivusto hyödylliseksi markkinointityökaluksi on varmistaa, että se koostuu sivuista ja sivuista, joilla on asiaankuuluvaa tietoa, mukaan lukien teksti, ääni ja video. Kaikkien sivustosi sivujen tulisi toimia yhdessä arvokkaana resurssina asunnon ostajille ja myyjille. Jos sinulla ei ole kirjoitustaitoja, käytä vähän palkataksesi kirjoittajan säännöllisesti bloggaamaan sinulle ja hallitsemaan sivustoasi. Tehokkaasti tehtynä verkkosivustosi on sisällön tuottamiseen käytetyn pienen rahamäärän arvoinen.

5. Ole sinnikäs seurannassa

80 prosentissa myynnistä myyjältä tarvitaan viisi tai useampia kontakteja, ennen kuin onnistunut sopimus solmittiin. Näin ollen on yllättävää, että arviolta 90 prosenttia tai enemmän kiinteistönvälittäjistä luovuttaa kolmen tai vähemmän yrityksen jälkeen. Vaikka tulevaisuudennäkymän vaaliminen voi olla vaikeaa ja aikaa vievää, on olemassa vahvaa näyttöön perustuvaa tutkimusta, joka osoittaa, että tällaiset ponnistelut kannattaa. Voit helpottaa tätä tärkeää vaihetta automatisoimalla osan prosessista käyttämällä tehtävälähtöisiä ohjelmistoja ja tippakampanjoita.

 

Be the first to reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *