Kiinteistönvälittäjät protestoivat uutta 1 makuuhuoneen lakia Brunswickissä, Ohiossa

Paikalliset kiinteistönvälittäjät sanovat olevansa huolissaan siitä, että laki loukkaa vuokralaisen siviili- ja yksityisomaisuusoikeuksia, ja vastustivat ehdotusta kaupunginvaltuuston kokouksissa. Siellä he laativat 12-sivuisen asiakirjan, joka vastustaa ehdotusta.

“Tämä on ovi avautua ja sanoa: ‘Emme pidä siitä, miten elät, kansallisuudestasi, väristäsi, mikä se sitten onkaan.’ Tämä on Pandoran lippaasta, jota ollaan avaamassa”, sanoi kiinteistöalan ammattilainen Rick Stallard, Medinan piirikunnan kiinteistönvälittäjien lautakunnan lainsäädäntöpuheenjohtaja. Stallard sanoi, että lain mukaan naimattoman pariskunnan olisi laitonta vuokrata yhden makuuhuoneen asunto, ja että ainoa tapa kiertää vaatimus olisi käydä läpi valitusprosessi kaupungin kanssa.

Brunswickin kaupungin virkamiehen argumentti lain puolesta vaikuttaa parhaimmillaankin heikolta. He sanovat, että koska muilla Koillis-Ohion kunnilla on jo samanlaiset säännöt, Brunswickillakin pitäisi olla ne. He lisäävät, että ehdotus auttaa suojelemaan kiinteistöjä ja vuokralaisten turvallisuutta.

“Tavoitteena ei ole luoda vaikeuksia ihmisille”, sanoo Brunswickin kaupungin apulaisoikeusjohtaja Santo Incorvaia. “Tavoitteena on estää tilanne, jossa meillä on kahdeksan, yhdeksän, 10 aikuista, jotka asuvat kahden makuuhuoneen talossa. Haluamme, että kiinteistöt säilytetään. Haluamme kiinteistöjen olevan turvallisia. Siitä tässä on kyse: Brunswickissä väen terveydestä, turvallisuudesta ja hyvinvoinnista.”

Ehdotettu sääntö edellyttää myös, että vuokranantajat maksavat rekisteröityäkseen kaupunkiin ja varmistavat tarkastuksen joka toinen vuosi. Virkamiehet aikovat pitää julkiset kaupungintalon istunnot ehdotuksesta tammikuussa ennen lopullista äänestystä.

 

Be the first to reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *