Mitä todella vaatii olla myydyin kiinteistönvälittäjä

Myydyimmiksi kiinteistövälittäjiksi tuleminen voi tuntua vain numeropeliltä: mitä enemmän tapaamisia asetat, sitä enemmän listauksia saat ja sitä enemmän myyjiä lopulta tuot päätöspöytään.

Mutta numerot ovat vain osa tarinaa. Menestyneille agenteille, jotka julkaisevat vaikuttavia tuotantolukuja vuosi vuodelta, nämä luvut heijastavat monimutkaista liiketoimintastrategiaa useista suunnitelluista toimista, jotka lopulta johtavat haluttuihin tuloksiin.

Myydyimmät agentit lähestyvät kiinteistöjä yritysten omistajina. He ymmärtävät, että kestävän uran rakentamiseksi menestyvänä kiinteistönvälittäjänä sinun on ajateltava kuin yrittäjä ja tehtävä päätöksiä, jotka tukevat yrityksesi menestystä pitkällä aikavälillä.

Menestyvät yrittäjät missä tahansa liiketoiminnassa, mukaan lukien kiinteistöt, tunnetaan siitä, että he tunnistavat mahdollisuuksia, joita muut saattavat jättää huomiotta. He osaavat rakentaa arvoa päivittäin. Tässä on joitakin yrityshenkisiä periaatteita, jotka ohjaavat sinua matkallasi myydyiksi kiinteistönvälittäjäksi:

Ole asiakaskeskeinen yritys

Myydyimmiksi kiinteistövälittäjiksi ryhtyminen vaatii muutakin kuin hyvää asiakaspalvelua. Kiinteistöliiketoiminnan muuntaminen asiakaskeskeiseksi toiminnaksi tarkoittaa aina pyrkimystä tarjota positiivinen asiakaskokemus ennen sulkemista, sen aikana ja sen jälkeen. Tämä lähestymistapa ajaa toista liiketoimintaa, luo uskollisuutta ja lopulta parantaa lopputulostasi.

Suurin osa asiakkaistasi käy läpi elämänsä suurinta rahakauppaa. Heidän stressitasonsa voivat olla korkeat ja joskus stressi voi tulvia ärtymykseen ja töykeään käyttäytymiseen. Riippumatta siitä, kuinka huonosti asiakkaat toimivat, älä koskaan unohda, että he ovat leipäsi ja voisi. Pyri antamaan heille positiivinen kokemus siitä huolimatta, ja yrityksesi kasvu heijastaa sitä.

Liiketoimintasuunnitelman luominen ja sen käyttö päivittäin

Yrityksen omistajana ja kiinteistönvälittäjänä sinulla on mahdollisuus asettaa omat tavoitteesi liiketoiminnallesi. Useimpien ihmisten mukaan tämä on motivoivampaa kuin työntekijänä työskenteleminen jonkun toisen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Vaikka sinulla voi olla käsitys siitä, kuinka monta sulkemista haluat saavuttaa seuraavien 12 kuukauden aikana, oletko todella asentanut liiketoimintatavoitteesi viralliseen kirjalliseen suunnitelmaan? Oletko harkinnut tarvittavia toimia, jotta pääset haluttuihin taloudellisiin tuloksiin? Liiketoimintasuunnitelma tarjoaa etenemissuunnitelman kiinteistöliiketoiminnallesi. Kuten muutkin yrittäjät, myös yrityksesi ja taloudelliset tavoitteesi pitäisi kirjata ylös. Varmista, että se on muodossa, jonka avulla voit tarkistaa sen säännöllisesti. Analysoi, miten käytät aikaasi ja mitkä toimet ovat vaikuttaneet eniten liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseen. Ole valmis tarvittaessa muuttamaan suunnitelmaa yrityksesi ja markkinasi muuttuessa.

Ota älykkäitä riskejä

Yrittäjähenkiset ihmiset ymmärtävät, että menestyvän yrityksen rakentaminen vie aikaa ja resursseja ja vaatii myös halukkuutta ottaa tietty määrä riskejä. Ilman riskiä ei ole mahdollisuutta. Ilman mahdollisuuksia ei ole kasvu- ja laajentumismahdollisuuksia.

Useimmat kiinteistönvälittäjät tuntevat osan kiinteistöihin liittyvistä riskeista. Joskus sopimus hajoaa syistä, joita et voi hallita. Tai se, mikä vaikuttaa hyvältä johtolankalta, ei koskaan tule päteväksi.

Mutta sellainen riski, joka tarvitaan yrityksesi kasvattamiseen, voi viedä sinut mukavuusalueen ulkopuolelle. Ajatteleminen kuin yrityksen omistaja kouluttaa sinut näkemään välittömän riskin ulkopuolelle kysyäkseen sellaisia “entä jos” -kysymyksiä, jotka voivat tehdä sinusta myydyimmät agentit. Entä jos palkkaat avustajan? Entä jos vaihtaisit kiinteistötiimiä tai välitystä? Mitä jos alisit viljellä sitä naapurustoa uudistumisen partaalla? Pysy yrityshenkisinä päätöksenteossasi ja rakennat tarvittavat taidot riskien ja mahdollisuuksien tarkkaan arviointiin.

Lähesty kiinteistöjä liiketoiminnan näkökulmasta, ja tulet huomaamaan, että jäät vähemmän jumiin merkityksettömiin, aikaa vieviin tehtäviin. Sen sijaan tulet tietoisemmaksi menestyksesi kannalta kriittisistä tekijöistä, kuten alan trendeistä ja taloudellisista tavoitteistasi.

 

Be the first to reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *